lunes, 11 de enero de 2010

Un passeig per la neu - Benicadell (10-01-10)


-
Ahir la penya "Vaig Sobrat" se'n va anar en busca d'aventura, aquesta vegada tocava el Benicadell, però tenia un aspecte molt diferent de l'habitual. La gran protagonista del dia aquesta vegada era la neu.

Arribem a Rafol de salem tots molt abrigats a l'espera de temperatures molt baixes i ens pugem a les bicis direcció Benicadell. Vam començar a pujar sense moltes novetats però als pocs minuts comencem a trobar-nos amb plaques de gel per la qual cosa teniem d'anar amb molta precaució per evitar les derrapades.

A mesura que anàvem agafant altitut les coses s'anaven posant més difícils amb derrapades i alguna caiguda sense cap importància, va arribar el moment que tots vam haver de posar peu a terra però als pocs metres es va obrir un caminet estret de neu.

Vam tornar a pujar al llom de les nostres muntures i amb molt de compte vam poder donar pedals per damunt de la neu, la sensació era nova i divertida i així arribem al cim sense més dificultats.
Ara tocava el més divertit, la baixada. Jo em vaig posar el primer de la fila i em vaig deixar caure pel camí totalment cobert de neu. La sensació era fantàstica, als pocs metres ens trobem un pi caigut (el primer de molts) que ens bloquejava el camí però vam poder passar pel costat sense moltes complicacions.

A tota la penya els va pareixer una baixada molt gratifcant i molt divertida ja que són poques les vegades que podem gaudir d'aquestes condicions meteorològiques. Va ser una pena vore que "el presi" segueix tenint dolors a la mà lesionada, no podent gaudir al 100% del recorregut en un terreny que BATISTE domina com ningú. ¡Anim Batiste! En el tram final l'anècdota la va posar JAVI amb un avançament per l'interior en una corba tancada i complicada sortint volant per l'aire però sense fer-se mal.

Ens havíem guanyat un bon dinar i vam posar direcció als corrals on ens vam menjar un bon entrepà i comentem les anècdotes de la nostra sortida per la neu.





Fotos cedides per: Amadeo

No hay comentarios:

Publicar un comentario