martes, 8 de diciembre de 2009

(08-12-09) Eixida a Terrateig

-
Hui, dia 8 de Desembre, dia de la Inmaculada, hem gaudit d’un gran dia de ciclisme gracies al bon oratge i al gran pilot que hem pogut agrupar en el dia de hui.

El dia a començat, molt matí, i com sempre, fins a 5 minuts després de l’hora oficial d’ixida (esperant als que s’els apeguen els llençols a la cara...) hem eixit de Rafelcofer direcció a Tarrateig.

Al arribar a la altura de Rotova, primer esglai quan el president i James han tirat per el riu, però el problema ha estat la gran quantitat de grava que hi havia, el que a provocat posar el peu a terra a mes d’un.

Al poc de temps, arribada a Terrateig, quan alli mateix, el president, volen fer una demostració de baixada de escales, ha apretat massa el fre de darrere, i el bac ha sigut espectacular, lessionant-se el muscle i emportant-se un bon colp al cap.

Després, ja ens hem agafat la muntanya, i ahi hem gaudit dels paratges de la zona. Els ascensos han estat molt bé, però el problema, ha vingut en la primera baixada, on Pepe (cohet) ha patit una espectacular caiguda, on al principi hem patit de la seva integritat. No obstant això ha conseguit arribar a l’esmorçaret.

Una vegada ja realitzada la pujada a peu de les rampetes escarpades, hem pogut gaudir d’un gran descens, fins arribar a Alfahuir, lloc on hem esmorçat tots junts.

Per a finalitzar la ruta del dia de hui, després del esmorzar, hem ixit direcció a casa, on el ritme ha estat molt alt, degut al atac de James.

Cal destacar l'elevat nombre de punxades del dia de hui, en un total de 4, com ha sigut el cas de Victor, Rafa, Joan, i El Serenet, el qual demostra la dificultat, i les condicions en les que es trobava el terreny.

Ara a esperar al pròxim diumenge, per a poder disfrutar de la companyia de tota la penya, i de la bicicleta.

PD: Batiste i Pepe, quan tingau noticies de les vostres pertinents lesions, informeu a la gent. Espere que es recupereu el mes prompte possible.








No hay comentarios:

Publicar un comentario