domingo, 21 de noviembre de 2010

MOLTA RUTA I MOLT DE VENT

La ruta de hui "nº9 del llibret btt el comtat" més una variant que em afegit, a estat marcada per el constant vent i el perfil "puja-baixa" un poc trenca-cames.
El tipo de ruta era com es va solicitar per pistes amples sense dificultat i ben acondicionades, recorregent pobles, barrancs y paisatjes molt diversos i bonics.
Cuatre components de la penya (Paker,Xispa,Xerif i jo) partim de Rafelcofer amb cotxes per la llacuna fins a Planes. Casi a les 9 hores comencem la ruta amb la fred en el cos, curiosament una dona de Planes que pasava pel costat ens a esdevinat d'on erem "¿eh xicons que teniu fred? d'on viniu?, de la platja?, ja,ja". A mitad ruta ja sobrava algo de roba però el vent no parava d'espentar, pujades a la marxeta i en les baixaes a disfrutar, sobre tot el *senyor descender*que supose que sabreu qui es.
Casi aplegant a Alcala de la Jovada em decidit conjuntament sacrificar el esmorçar en el bar per a fer una variant de la ruta original, i que ens a donat el moment més satisfactori de la ruta, ésta variant començava per un cami mes estret convertin-se en una baixada trialera entrepins molt divertida i rapida que ens a portat al Poble d'Alcala igualment.
A continuació em seguit la ruta original amb ganes d'acabar fins al punt de partida per pujades i baixades considerables com s'aprecia en el perfil.













Track de la ruta




No hay comentarios:

Publicar un comentario