sábado, 12 de diciembre de 2009

Ruta 12-12-2009

-
Hui, dissabte 12 de decembre, 3 “loquets” hem eixit a fer la ruta de l'Aventura (podriem nombrarla), es a dir, a vore on anavem a parar.

La primera idea que teniem, era anar a l’Orxa per a que Fernando poguera estrenar el foco que s’havia comprat. Però a mitat de camí, hem canviat d’opinió, i hem decidit anar a l’aventura.

En la primera malifeta de Pepe (GPepeS), ens ha clavat per un barranqueta a la eixida de Palma, i res, sendeta sense eixida...

Buscant rutes, hem arribat a la granja del tio Paco, que ens a mostrat tot el que tenia per allí, com era el cas de floricols, cols, inclós el semiller que tenia. I com no, la joia de la corona, el Duque que tenia al bancal de dalt. (el tio s’en anava de vareta...)

Desprès, hem decidit pujar a la cantera de Palma, per a deixar-nos caure per a l’abocador de fem, fins arribar a una porta a mitat de camí que estava tancada. Per tant, com pasem les bicicletes? Pues les tirem per dalt de porta (idea de Fernando). I així a sigut, les tres bicicletes per dalt de la porta. Menys mal que no erem una vintena...

Posteriorment, hem seguit fins a Alfauir, on ens a entrat la fam, i com no, a esmorçar. Una vegada en la panxeta pleneta, a Pepe s’ha enrecordat(o aixó es pensava ell),d’un camí que donava a Llocnou, i com no, Fernando i Joan, darrere d’ell. Peró ahi a arrivat la segon malifeta de Pepe, (per favor que algú li regale un GPS).

Ja agafada la senda correcta, hem arribat a Rotova, on, com no, Pepe ens la ha tornat a fer, ens a tornat a enganyar, (anava a per nosaltres). Per fí hem arribat a la rotonda que dona al carril bici, on Fernando s’ha tingut que llevar les sabates, a conseqüència de la perdua d’un tornadis de la cala. (inexplicable?)

Quan, ja de fons veiem la ultima rampeta del pont de la autopista, Fernando ens a intentat sorprendre amb un fortissim atac desde darrere, peró per sort, hem coseguit neutralitzar-lo a temps.

I aixi a finalitzat la ruta del dia de hui, ruta que li posaré el nom de l’Aventura, ja que no podria ficar-li altre nom (crec jo).

Les fotos de la ruta:



4 comentarios:

  1. cuanta rao teniu pero vos tinc que recordar que huy era a laventuraaaaaaaaaaaaa parellera de cabrons

    ResponderEliminar
  2. jajjaj, si si, era a la aventura, no cal k o jures, pero ha estat de puta mare... jeje

    ResponderEliminar
  3. He trobat una oferta de un GPepeS, jaja, amb rutes de caminals sense eixida.

    ResponderEliminar
  4. jajaja. pues ara que venen els reis macs, sera cuestio de regalarli un, o atra solucio es que no torne a decidir ell per on anem... (la segon opcio es mes barata...)

    i paco?? on esta?? collint les coliflors...????

    ResponderEliminar