sábado, 9 de enero de 2010

EL PRINCIPI D'UNA N0VA ERA

-
En una gèlida matí de gener la penya ciclista betetera "Vaig Sobrat" s'enfronta a un nou repte, no em referixc a un altre port terrorífic ni a un altra etapa d'interminables quilòmetres ni tan sols anem pujats damunt de les nostres montures habituals amb el mallot i el culotte,
avuí es tractava d'un altra cosa molt diferent.

Res més he vist a AMADEO amb el mono de pintor em vaig posar a tremolar, m'estava adonant que la cosa anava a ser molt dur.
Abans de res el "Cafetito" de costum per escalfar el cos i sortim direcció a la que serà la seu oficial de la penya "Vaig Sobrat".

Un servidor esperava trobar una cotxera amb una granera, una fregona i el seu corresponent pot de netejavidres però no no no,
allò semblava Bagdad després dels bombardejos, començava a pensar que AMADEO era l'únic que anava adequadament vestit.


El presi BATISTE de seguida va posar ordre manant a cada un les seves tasques, alguns es van posar a treure escombros, altres a treure llenya, uns quants a treure el tractor !!!!! Ahi hi havia de tot, bigues de fusta, motocicletes, bicicletes, tractors, portes, fins i tot un ocell mort que va trobar MACIA que desafortunadament no es va poder salvar.


De sobte BATISTE trau del sombreret de copa una bella motoserra, es va posar un casc de moto que es trobava per ahi i es va posar a tallar bigues, mentrestant BORREDA i JOAN se'n van anar a fer negocis amb el chatarrero amb tot el ferro recollit, altres van treure a passejar el tractor per mig poble i els altres venent llenya.

Com poden veure ha estat un matí prou atípica en el tranquil poble de RAFELCOFER.

Mentre tots curraven com mai s'havia vist, el foc s'anava convertint en brases a l'espera d'unes delicioses costelles de corderet i embotits.
Amb la cotxera buida i la taula parada ens sentem
exhausts a la taula a menjar i a comentar l'esperada sortida per la neu de demà.

De part de tota la penya vull agrair a FERNANDO i JUANJO haver-nos deixat la seva cotxera com a seu per a la nostra penya, ha estat molt generós per part seva.



No hay comentarios:

Publicar un comentario