domingo, 10 de abril de 2011

PUTJAR PER A BAIXAR


Bòna ruta disenyada per Paker, com descriu ell mateix "una ruta de homens", cuaranta i pico kms que es fan durs, molt durs en les llarges pendents tecniques.
La bòna forma que Paco s'ha vist en la putjada al collao, on ha fet un peu o cap, jo en canvi no he fet un peu, he fet un duatló, ... al final dalt! uff! que dur!, descansem i enfilem per la senda d'Aielo, fent la part curta per a esmorçar a Terrateig.
Despres de repondre forçes, començem les "tres maries" de tornada a casa, pujant i baixant aplegem a la cantera amb normatitat, a partir de este punt afrontem la part més técnica i exigent de la ruta, pujar per les trialeres que normalment baixem, Paco enfila cap amunt amb bon ritme, jo com puc vaig fent, pasant el poste de la font Nova deixem la pista principal per a baixar per la senda "Molió" que resulta molt divertida, pareguda a la que baixa a Rotova per el surar.
Aplegem a Castellonet i per el cami vell anem direcció a la cantera de Palma, bancals, Benifla i a la 1 i poc a casa amb una ruta dificil i dura a les esquenes.

Track de la ruta: Açí

Numerets de la ruta: Açí


Enlace

No hay comentarios:

Publicar un comentario