domingo, 3 de abril de 2011

CRONICA DE LA EXIDA A ONTINYENT


Ei penya, com anat el diumenge?, ben variaet no?, uns per açi, uns per alla i els demes al seu aire.

En la visita a Ontinyent per a fer la ruta prevista, en la eixida estavem Batiste, Manolo, Paco i jo amb ganes de pasar-ho be.

La primera part ha resultat una senda (senda dels enginyers)amb terreno compacte de poc més de 1 metre d'ampla que recorre gran part de la serra amb continues pujades i baixades entretengudes fins que girem per a baixar per una pista trialera que dona prop de Alfafara on agafem un cami (antigua via del tren) que ens porta a Bocairent.

Bueno parlant de nosaltres un poc, per a un dels components hui a segut una pasegadeta dominguera, per a mí en particular, com a primera eixida despues del temps de inactivitat i calentures que he tingut esta setmana, ni buscant una ruta lleugera he pogut fujir de patir molt però també he disfrutat dels paratjes visitats encara que molts estaven devastats per l'incendi del setembre pasat.
Els dos components restants per motius particulars també han tingut un dia pessat tant per la ruta com per la calor.

Tornant a la ruta, en aplegar a Bocairent desidim parar a esmorçar a un bar, despres de pegar una volta per el casc antic i seguint la oloreta de truita trobem un bar obert. Esmorçar com cal en una terraseta amb vistes a la Serra de Mariola. Acabem i amb el cachondeillo reanudem la marxa direcció al Barranc dels Tarongers, açí sí...sí, açí sí que disfrutem en una de les modalitats que més ens agrada; les trialeres de senda técnica que, recorregent tot el barranc ens conduix a la carretera a menys d'un kilometre dels cotxes.
A pocs metres del parking per la carretera, anavem a un ritme baixet, cuant de sobte ens passa molt ventat un biker veterá de la zona fent una mirada burlesca, instantaneament Batiste arranca a per ell fins a interceptarlo i clavar-li ròda, en eixe moment el biker local es desimflá i no anava ni cap enrrere per la xicoteta putjada que començava, segur que havia baixat uns cuants pinyos per a pasarmos en el pla, pero en la rampa se li ha vist el plumero...

Encara que no hem fet tot el track, estavem satisfets tots menos ún, ún maquinorro en cami de profesionalisarse que mai esta satisfet, qui será?.....


Les primeres fotos: Açí

No hay comentarios:

Publicar un comentario