domingo, 13 de marzo de 2011

LA 'VAIG SOBRAT' CADA DIA MES PROFESSIONAL

LA PENYA BTT RAFELCOFER IMPRESIONA PER LA SERIETAT I RIGOROSITAT DE LES SEUES EIXIDES.

Rafelcofer, 13-3-2011.

Hui la secció ‘high roller’ de la penya (Justo, Manolo, Jose i Macià), es presenta al lloc de sortida habitual. A les 7h45’, amb puntualitat valenciana (es a dir a les 8), surt el nombrós pelotó amb direcció a la Llacuna. Inicien l’ascens després d’ajustar la refrigeració a les condicions climàtiques. Una pujada agrupada caracteritzada per el perfecte marcatge del corredors, formant-se dos nombrosos grups.

Al final de La Llacuna el vent es fort i de cara, lo que fa que Justo es desmarque i el resto forme una llarga fila a rebufo de Macià, qui després pagarà les conseqüències a la solana de L’Almirant, cedint un grapat de segons.

En el reagrupament de nou a la carretera, la penya ens regala una demostració de la perfecta coordinació en la reparació de un ‘tube less’ que fa bufes. Hi ha rumors de que Ferrari mostra interès per tan depurada tècnica...

En la baixada cap a Benissivà, punt d’avituallament, Justo i Jose per poc no els fan la ratlla al mig a uns ‘carreteros’ de Denia, ...els han tingut llàstima.

Al mateix temps, uns metres darrere, Manolo ens demostra la seua tècnica en corbes fent contramanillar, ...com derrapa! Desprès resulta que hi havia fet parxe...!

Nova demostració de la penya en l’avituallament, que professionalitat!: estiraments, begudes isotòniques, hidrats de carboni, menjar macrobiòtic,..

Desprès, amb les galtes mes roges, els ulls brillants i un estrany somriure, es tiren en pla kamikaze cap a Forna, reagrupament, i d’ahí fins a Oliva perfecta demostració de lo que es agafar un rebufo (...i no donar un relevo, je je)

Per fi, el dur port de muntanya Oliva- Rafelcofer, que l’equip afronta ja disciplinat per rebaixar pulsacions al final de l’entrenament (...rebaixar que?)

Es comenta que s’està preparant una eixida a la senda del llop (prop d’Alzira), per al 27 de març.

Llarga vida a la penya....!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario