lunes, 2 de mayo de 2011

RUTA CLASICA 1 DE MAIG 2011

Ni va ploure ni havia quasi fang, a les 7,30 hores eixiren Paco, Manolo, Batiste, Pepe i Oscar direcció a villalonga, abans de començar la putjada a la Llacuna Jose i Leal s'uneixen al grup.
Pujada tranquila sense molta calor, pista de l'almirall i baixada per carretera per a seguir per la pista de l'albureca despres de votar la ruta 2 ó 3, pujades i baixades amb bon paisatje i la rampa que no ens dona tregua, sols Paco pot pujar-la, els demes ún altre dia será.

Almorçar en Lorcha al bar Xixarra, en el bar de la piscina hi havien altres components de la Penya que vingueren per la via.

La tornada per la via, els diumenges sempre hi han molts senderistes i es fa dificultós agafar un ritme constant, Paco fa una derrapá! tot cruzat provocant l'estampida dels vianants, que eren més de vint, ja ens veien en una tangana com les del futbol, Paco....Pacoo!!.

El grup s'estira depenent de la pressa de cadascu en arribar a la dutxa i acudir a les activitats propostes per a este dia.

Per el diumenge dia 8 de maig, tenim la oportunitat de fer la ruta anomenada "pas del llop" en companyia de altres penyes, al llarg de la setmana comenteu, opineu i voteu sobre esta ruta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario