sábado, 22 de mayo de 2010

Senda Molló Quatretonda


Averiguant, averiguant, estan eixint unes rutes per sendes molt interesants, hui em anat José y jo a la Serra del Buixcarro fent una ruta de 70 kms.
Pujada a Barx, en arribar agafar direcció la Puigmola i baixar a Pla de Corrals, amb companyia de altres ciclistes em recorregut el cami de la Serra fins arribar a l'area recreativa Pla dels engolidors, on uns metres després cambiem direcció a la dreta per el cami que aboca a la Senda del Molló, senda divertida amb passos tecnics que de vegades hi ha que baixar de la bici, en aplegar al punt mes alt de la serra la senda va planejant fins al corral de la Banyeta, hui en ruines, en este punt sentim un soroll estrany en estos paratjes, varies motos de enduro estan fent la mateixa ruta que nosaltres!, ni ha que vore el moviment que te esta serra, ens apartem fins que pasen i ja enfilem la baixada, ni ha que destacar el bon estat de estes sendes, molt transitades i apresiades per multitud de senderistes.
El descens es rapid, divertid i amb trams escalonats de roca compacta caracteristica dels barrancs erosionats per l'aigua, així anem agafant experiéncia en diversos terrenys.
En arribar a Quatretonda desidirem esmorçar en el Bar Jaguar, bocadillos jenerosos, beguda fresca, amabilitat i preu excelent.
El cami de tornada és per Llutxent i en companyia d'altres penyes numeroses, anem recorregent el barranc fins aplegar al riu prop de Verniprens, açi la gent de devant aparen buscant un pont o pasarela, cuant plegem nosaltres es queden estranyats al vore que no parem, sense baixar de la bici, saludem i a pasarlo, llástima que a pocs metres del final derrapen les rodes i eixim a peu. La penya indesissa opta per intentar pasarlo, peró aixo ja no ens interesa, nosaltres una vegada pasat el riu seguim fins a casa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario